La mulţi ani, dragi copii!

Data articolului: 03.05.2012 - 12:53


Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia noastră, de a aprecia şi iubi copiii şi de ce nu de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit şi plin de succese.1 Iunie este aşteptat cu nerăbdare de toţi copiii fiindcă este ziua în care ei, pe lângă faptul că primesc  daruri din partea adulţilor, sunt în centrul atenţiei. Frumoasa zi a fost aleasă de semenii noştri pentru a sărbători copilăria. Frumoasă, pentru că e iunie, e început de vară, iar natura îmbracă, în acest moment al anului, cele mai frumoase veşminte.

De aceea, de ziua lor le urez tuturor copiilor, fiinţele dragi care ne fac viaţa mai uşoară şi mai frumoasă, un sincer “La mulţi ani!”.


La multi ani, dragi copii !

Data articolului: 03.05.2012 - 12:56


Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia noastră, de a aprecia şi iubi copiii şi de ce nu de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit şi plin de succese.1 Iunie este aşteptat cu nerăbdare de toţi copiii fiindcă este ziua în care ei, pe lângă faptul că primesc  daruri din partea adulţilor, sunt în centrul atenţiei. Frumoasa zi a fost aleasă de semenii noştri pentru a sărbători copilăria. Frumoasă, pentru că e iunie, e început de vară, iar natura îmbracă, în acest moment al anului, cele mai frumoase veşminte.De aceea, de ziua lor le urez tuturor copiilor, fiinţele dragi care ne fac viaţa mai uşoară şi mai frumoasă, un sincer “La mulţi ani!”.