Jurnal de campanie Ciprian DOBRE

Data articolului: 15.05.2012 - 14:39
Ziua 4: Ciprian Dobre a fost prezent şi în comuna Crăieşti. Însoţit de domnul primar, Vereş Vasile şi de consilierii locali a vizitat fabrica de materiale medicale din Crăieşti unde s-a întâlnit cu personalul acestei unităţi de producţie.

     A ascultat problemele oamenilor şi a rămas surprins de simplitatea şi buna desfăşurare a activităţii, mare parte din aceasta datorându-se sprijinului necondiţionat al administraţiei locale condusă de dl Vereş Vasile. Ciprian Dobre ’’Este momentul ca în majoritatea localităţilor să se facă astfel de investiţii pentru a asigura pe termen mediu şi lung locuri de muncă, în acest mod putem evita migraţia oamenilor şi contribuim la prosperitatea şi creşterea nivelul de trai în localităţile mici.’’

     Ziua 5: În piaţa de zi din Luduş, Ciprian Dobre s-a întâlnit cu localnicii veniţi cu produse în piaţă. Alături de candidatul USL la primăria Luduş, Cristian Moldovan, a dialogat cu cei prezenţi, iar în urma acestor discuţii a rezultat, ca o prioritate, necesitatea renovării acestei pieţe şi nu mutarea ei într-un perimetru mai restrâns, lipsit de locuri de parcare şi de căi de acces, adică într-un spaţiu total impropriu desfăşurării activităţii.

     În comuna Cuci, domnul primar Şuta Ilie i-a prezentat domnului Ciprian Dobre două investiţii autohtone, o fabrică de mobilă unde lucrează peste 40 persoane şi o topitorie. Plăcut impresionat de cele văzute, Ciprian Dobre a încurajat astfel de iniţiative. În acelaşi timp s-a discutat cu cei prezenţi despre proiectul de apă şi canalizare pentru satele aparţinătoare comunei Cuci, proiect care va constitui o prioritate pentru Ciprian Dobre, dacă va câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean.

      Programul candidatului Ciprian Dobre a continuat în oraşul Ungheni unde, alături de Victor Prodan, primarul oraşului Ungheni a vizitat investiţiile locale ridicate pe fosta platformă Avicola.

      Problemele cetăţenilor sunt multiple, reale şi necesită o preocupare permanentă şi necondiţionată.