Jurnal de campanie Ciprian DOBRE: Ziua a zecea

Data articolului: 21.05.2012 - 15:33
Sfârşitul de săptămână l-a prins pe Ciprian Dobre în mijlocul oamenilor din Hodac, Ibăneşti, Gurghiu şi Solovăstru. Astfel, în Piaţa din Hodac candidatul Uniunii Social Liberale pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş s-a întâlnit cu peste 500 de oameni, cu care a discutat problemele locale şi a ascultat solicitărilor micilor producători legate de modul cum trebuie organizate tîrgurile şi pieţele duminicale, pentru a veni în întâmpinarea celor care îşi vând produsele.

După piaţa din Hodac, au urmat o serie de întâlniri pe Valea Gurghiului, în localităţile Ibăneşti, Gurghiu şi Solovăstru, la care au participat, alături de Ciprian Dobre, preşedintele PSD Mureş Alexandru Petru Frătean, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mureş Cristian Chirteş, deputatul Vasile Gliga, precum şi alţi candidaţi ai USL pentru Consiliul Judeţean.
La toate aceste întâlniri au fost prezenţi peste 500 de locuitori ai comunelor de pe Valea Gurghiului. S-au discutat, pe lângă probleme locale, şi aspecte legate de strategia de dezvoltare propusă de candidatul Uniunii Social Liberale la funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş.

Ciprian Dobre: ”Oamenii au nevoie de o administraţie care să însemne performanţă şi eficienţă. Principalele nevoi ale locuitorilor Văii Gurghiului sunt legate de dezvoltarea unei infrastructuri de transport viabile, de protejarea patrimoniului natural şi a tradiţiilor locale şi de încurajarea micilor producători. Cred că a venit timpul să schimbăm modul în care administraţia judeţeană se raportează la cetăţean, iar proiectul pe care l-am propus oamenilor de pe Valea Gurghiului poate aduce această schimbare de care ei au atâta nevoie.