IMM-urile din Tirgu Mures reprezinta un punct de interes pentru Ciprian Dobre

Data articolului: 28.05.2012 - 18:44
In vizita la o fabrica de confectii din Tirgu Mures, o fabrica care exporta produsele catre piete din Germania, Italia, Franta si alte tari, Ciprian Dobre a ramas placut impresionat de calitatea produselor si de profesionalismul echipei manageriale.

Cele peste 80 de persoane care muncesc in aceasta inteprindere sunt multumite de activitatea lor si au tinut sa spuna acest lucru si lui Ciprian Dobre...''Daca sunt conditii decente, nu credem ca romanii nu vor sa munceasca. Locurile de munca trebuie sa fie o prioritate pentru orice administratia locala, ceea ce nu pot spune ca reprezinta in acest moment. '', a spus o angajata. Deasemenea, au tinut sa ii impartaseasca o parte din nemultumirile lor, ca de exemplu: transportul local,risipirea evidenta a banului public, precum si situatia drumurilor din municipiul nostru, ''..chiar daca acum tot orasul este in santier fiind an electoral, prea putine, de proasta calitate si supraevaluate sunt  investitiile in infrastructura..''.

Administratorii acestei societati au avut si unele nemultumiri referitoare mai ales la politica fiscala, birocratia si lipsa fortei de munca calificate, lipsa scolilor profesionale care pregatesc tinerii in aceste meserii.

Ciprian Dobre le-a multumit pentru interesul acordat si pentru faptul ca sunt preocupati de problemele reale ale orasului nostru.