Dobre zice că “Trebuie!” ca Guvernul Ponta sa isi tina promisiunea facuta UMF Tîrgu Mures

Data articolului: 12.05.2012 - 16:30
Tîrgu Mures, 7 mai - Deputatul liberal Ciprian Dobre a vizitat sambata comuna Vatava si satul Dumbrava, unde numerosi sateni l-au angajat in dialog pe teme de imediata actualitate.
In timp ce unii voiau solutii pentru pasunatul vacilor pe o pasune in disputa, altii voiau solutii pentru sporirea veniturilor din vanzarea laptelui.
 
 
Si toata lumea avea idei despre ce anume ar trebui sa se petreaca la Bucuresti, pentru ca lucrurile sa mearga mai bine si in Mures, astfel ca dorintele si voturile lor sa fie respectate.
 
Dobre a promis ca va ajuta la finalizarea unui proiect de alimentare cu energie electrica pentru casele de romi, proiect de investitie nefinalizat, desi a fost inceput in timpul mandatului de prefect al lui Dobre, incheiat in 2008. Concret, este vorba despre transportul stalpilor de beton pe amplasament, fapt nici acum realizat.
Dobre a mai sugerat satenilor sa solicite fabricii Monor colectarea laptelui in doua cisterne separate, una cu lapte conform, si alta cu lapte neconform. “Astfel, producatorii care au reusit sa respecte standardele cerute pentru laptele conform se vor bucura de avantajul pretului mai bun si vor oferi si un exemplu si motivatie pentru ceilalalti sa isi imbunatateasca sistemul de colectare propriu,” a zis Dobre.
 
Satenii stiau ca Dobre a initiat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu, pornind de la subiectul UMF Targu Mures, si l-au felicitat pentru succesul repurtat.
Intrebarea lor a fost una singura pe acest subiect: “Dar s-o tine Ponta de cuvant si anuleaza hotararea?”
Raspunsul lui Dobre a fost tot unul singur: “Trebuie!”