Ciprian Dobre: Salut maturitatea politică a filialelor PRM şi PNG din Mureş

Data articolului: 02.05.2012 - 15:59
Liderul PNL Mureş şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Ciprian Dobre, salută decizia filialelor locale ale PRM şi PNG de a nu candida la conducerea CJ Mureş.

 

Tg. Mureş, 2 mai 2012 - Liderul PNL Mureş şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Ciprian Dobre, salută decizia filialelor locale ale PRM şi PNG de a nu candida la conducerea CJ Mureş,
Este o dovadă de maturitate politică a acestor formaţiuni, a faptului că PRM şi PNG au înţeles realitatea politică şi socială a județului Mureș. Este dovada că au înţeles orizontul de aşteptare al populaţiei şi solicitările reale ale acesteia. Prin urmare, salut decizia luată de liderii locali împreună cu filalele pe care le conduc, respectiv Constantin Amza, PRM, şi Simona Elena Turcu, PNG," a spus Dobre.
Amza a declarat marţi ca PRM Mureş a luat această decizie pentru a nu împărţi voturile românilor. El a precizat că săptămâna viitoare se va stabili dacă PRM va susţine un candidat anume la preşedinţia CJ, respectiv la Primăria Tîrgu-Mureş. PRM a depus liste complete de candidaţi atât pentru Consiliul Judeţean Mureş, cât şi pentru Consiliul Local al Municipiului Tîrgu Mureş.