Ciprian Dobre îşi prezintă proiectul Mureşeni pentru Mureş

Data articolului: 05.06.2012 - 08:47
„Aşteptăm acest proiect de 20 de ani!” Sunt cuvintele câtorva oameni simpli, participanţi la adunările cetăţeneşti din Batoş, Ogra, Sânpaul şi Petelea, de la finalul săptămânii trecute. Spuse în 3 zone diferite ale judeţului, de oameni care nu se cunosc între ei, dar care înţeleg un lucru simplu: că anul 2012 este anul schimbării, anul victoriei. Cu alte cuvinte, anul în care un mod de a face politică trebuie să înceteze, să fie înlocuit de un nou model politic, care înseamnă politică şi administraţie prin oameni şi pentru oameni.

Ciprian Dobre:

Pretutindeni se simte lipsa unei viziuni unitare de dezvoltare a judeţului. Aceeaşi oameni iau decizii de 12 şi, din păcate, nimeni nu le-a spus până acum că greşesc, că judeţul are nevoie înainte de toate, de un program de dezvoltare care să producă bunăstare şi locuri de muncă.

     La finalul săptămânii trecute, Ciprian Dobre, candidatul Uniunii Social Liberale pentru Preşedinţia Consiliului Judeţean s-a întâlnit cu mureşenii pentru a-şi face cunoscut proiectul, în 11 localităţi ale judeţului (Reghin, Ruşii Munţi, Batoş, Ogra, Sărmaşu, Iernut, Sînpaul, Chirileu, Nadeş, Petelea).

Ciprian Dobre:

Am câteva obiective simple, care pot fi atinse prin implicare şi mai ales, prin aplicarea unei strategii echilibrate pe termen mediu şi lung: parcuri industriale pentru fiecare centru urban din judeţ, unirea producătorilor agricoli, transformarea Camerei Agricole într-un instrument activ de atragere de fonduri europene pentru mediul rural, şi bineînţeles, demararea proiectului de dezvoltare a unei infrastructuri rutiere şi utilitare – apă, canal – care să fie atractivă pentru investitorii străini.”

     În toate localităţile unde a fost prezent, Ciprian Dobre le-a mulţumit sutelor de participanţi pentru susţinere, asigurându-i de faptul că acest proiect, odată adoptat prin referendum, poate schimba în bine viitorul judeţului. „Pe 10 iunie, trebuie să oferim fiecărei localităţi, administraţii locale competente, care să poată genera parteneriate active cu Consiliul Judeţean. Mă gândesc în primul rând la primari, deoarece ei reprezintă coloana vertebrală a administraţiei publice locale”, a mai spus candidatul Uniunii Social Liberale pentru Preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş.