Ciprian Dobre din nou în mijlocul mureşenilor.

Data articolului: 15.05.2012 - 14:19
Startul campaniei electorale l-a găsit pe Ciprian Dobre, candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş, în mijlocul cetăţenilor. Acest fapt nu este o noutate pentru el, deoarece face ce a făcut încă de când era prefect al judeţului nostru. Aplecat către comunitatea locală şi preocupat în permanenţă de problemele cotidiene ale cetăţenilor, Ciprian Dobre străbate judeţul şi discută cu fiecare om care îi iese în cale.

 

     În cele trei zile scurse din această campanie, Ciprian Dobre a fost prezent în mai multe localităţi din judeţul nostru. Joi a poposit comuna Răstoliţa, unde împreună cu domnul primar Mogilă Gheorghe au discutat despre problemele reale din localitate. Fie că este vorba despre canalizare, alimentare cu apă, baza sportivă sau reabilitare Cămin Cultural, toate acestea au fost îngreunate din lipsa alocării banilor necesari finalizării lor. ”Localitățile de pe Valea Mureșului au nevoie de fonduri pentru modernizarea infrastructurii și a utilităților. Nu trebuie ca în anul 2012 asfaltul, apa curentă sau canalizarea să reprezinte un lux. Primarul nu poate să facă nimic fără un președinte de Consiliu Județean și un guvern care să fie deschis către problemele comunității pe care o reprezintă. Eu am fost și voi fi mereu cu urechea aplecată la problemele comunității din Răstolița”, a declarat Ciprian Dobre. Aici s-a intâlnit cu peste 150 persoane, care i-au prezentat problemele și dorințele pe care le-ar putea îndeplini din poziția de președinte al Consiliului Județean Mureș.
 
     A urmat vizita la fabrica de apa minerală Apemin şi discuţiile din comuna Stânceni, care au fost un alt punct pe agenda lui Ciprian Dobre. Aici, trebuie continuate şi finalizate lucrările prin programul 3.2.2., trebuie rezolvate problemele de fond funciar şi s-a menţionat necesitatea unei săli de sport pentru copiii din Stânceni. ”Toate solicitările dumneavostră sunt normale și vor fi îndeplinite cu o conducere la județ în concordanță cu necesitățile comunității. USL a ajuns acum la guvernare iar peste o lună vom avea un președinte român la conducerea Consiliului Județean, un președinte care să fie aproape de dumneavoastră”, a declarat Dobre în fața celor peste 100 persoane prezente la eveniment.
 
    În Lunca Bradului problemele sunt puţin mai complexe, fie că este vorba de lucrări de reabilitare drumuri, racordarea la reţeaua de apă sau baza sportivă nefinalizată, toate trebuie să găsească rezolvare şi reprezintă priorităţi atât pentru Bogat Leon, candidat la primăria comunei Lunca Bradului, cât si pentru Ciprian Dobre. ”Candidatul nostru pentru funcția de primar și lista sa de consilieri locali reprezinta soluția pentru viitorul comunei. Împreună cu un președinte român la conducerea CJ Mureș, cu siguranță această echipă va face treaba necesară modernizării localității”,a explicat candidatul USL pentru președinția Consiliului Județean. 
 
     Ciprian Dobre a mai fost prezent in comunele Band, Şăulia şi Miheşu de Câmpie, iar discuțiile cu oamenii locului au condus la aceleaşi probleme, completate doar de cele specifice fiecarei zone. ”Zona de câmpie a județului are un potențial enorm în ceea ce privește activitățile agricole. Fermierii trebuie să fie ajutați să se dezvolte și să își modernizeze activitatea. Prin toate gesturile mele politice am sprijinit și voi sprijini, tot ce înseamnă agricultura mureșeană. Primarii la rândul lor trebuie ajutați de autoritățile județene și naționale să creeze infrastructura necesară unei activități agricole europene”, a declarat Ciprian Dobre.  În cadrul vizitei din aceste comune candidatul USL s-a întâlnit cu peste 300 persoane.
 
     De asemenea, vineri şi sâmbătă au avut loc două lansări de candidaturi foarte importante pentru USL ţn două oraşe importante din judeţul nostru, Târnăveni şi Luduş, unde și-a declarat susținerea față de Sorin Megheșan respectiv Cristi Moldovan.